fbpx

Lääkärin vastaanotolle Karelia Magneetissa

Maaliskuun alusta alkaen Karelia Magneetin tiloissa on mahdollista päästä myös erikoislääkärin vastaanotolle. Ensimmäisinä vastaanottonsa aloittavat ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Urho Väätäinen ja yleislääketieteen erikoislääkäri Minna Stranden. Jatkossa tarjolle tulee myös muita lääketieteen erikoisaloja.

Ortopedin vastaanotolle hakeudutaan yleensä tapaturmaisissa vammoissa ja muissa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa. Kuvantamistutkimuksia tarvitaan vammojen tarkemmaksi arvioimiseksi ja oikeanlaisen hoidon kohdistamiseksi. Karelia Magneetissa asiakkaan hoitopolkua nopeuttaa pääsy monipuolisiin kuvantamistutkimuksiin saman katon alla, jopa samana päivänä.

Yleislääketieteen erikoislääkäri on monen asiakkaan ensikontakti terveydenhuoltoon. Yleislääketieteen erikoislääkärin vastaanotolle hakeudutaan monissa yleisissä terveyteen ja sairauteen liittyvissä asioissa. Karelia Magneetissa Minna Strandenin vastaanotolla onnistuvat myös monipuoliset pientoimenpiteet. Yleislääketieteen erikoislääkäri ohjaa tarvittaessa asiakasta jatkotutkimuksiin.

Aika erikoislääkärin vastaanotolle varataan puhelimitse numerosta 044 7930 099 tai kätevästi verkkoajanvarauksestamme www.kareliamagneetti.fi. Meidät tavoittaa myös sähköpostitse osoitteesta info@kareliamagneetti.fi

Jaa tarinamme

Ajankohtaista

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä