fbpx

Erikoislääkärimme

Meillä pääset kokeneiden ja asiantuntevien erikoislääkäreiden vastaanotolle helposti ja nopeasti.

Erikoislääkärin vastaanotto - Yleislääkäri - Karelia Magneetti - Joensuu

Erikoislääkärin vastaanotto

Erikoislääkärimme ottavat vastaan potilaita Karelia Magneetissa. Näin pääset helposti hyödyntämään erikoislääkäreidemme kokemuksen ja asiantuntemuksen.

Erikoislääkärimme

Yleislääketieteen erikoislääkärin vastaanotolle hakeudutaan yleisissä terveyteen tai sairauteen liittyvissä asioissa, esimerkiksi epämääräisten oireiden takia tai työterveyteen liittyvien asioiden takia. Yleislääketieteen erikoislääkäri suorittaa oireiden mukaiset tutkimukset ja ohjaa tarvittaessa jatkotutkimuksiin.

Minna Stranden - Yleislääketieteen erikoislääkäri - Yleislääkäri - Karelia Magneetti

Yleislääketieteen erikoislääkäri
Minna Stranden

Minna on yleislääketieteen erikoislääkäri. Hän hoitaa kaikenikäisiä potilaita, mielellään myös lapsipotilaita. Minna suorittaa pieniä toimenpiteitä kuten luomenpoistoja, kynnen poistoja, poistaa rikkoja silmästä, ompelee haavoja, poistaa pieniä patteja, puhkoo paiseita sekä suorittaa nivelinjektioita. Minna hoitaa mm. verenpaine-, diabetes-, sydän- ja Tules-potilaita. Hän antaa ajokorttitodistukset, mutta ei tee päihdeajokortteja. Lisäksi hän antaa T-todistuksia kouluja ja työpaikkoja varten. Minna on toiminut lääkärinä yli 25 vuotta.

Karelia Magneetti, Joensuu

Yleislääketieteen erikoislääkäri
TUULA Sissala

Tuula on kokenut yleislääketieteen erikoislääkäri. Hän tekee kaikkia pientoimenpiteitä ja pistää nivelinjektioita. Tuula tekee ajokorttitodistuksia, mutta ei päihdeajokortteja. Lisäksi Tuula tekee viranomais- ja koululausuntoja sekä -todistuksia. Tuula ottaa mielellään vastaan kaiken ikäisiä potilaita.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri tutkii luu- ja tukikudossairauksia sekä vammoja, sekä suorittaa erityisesti nivelten erikoishoitoja kuten runsasverihiutaseinen plasman (prp) hoitoja ja kortisoni-injektioita. Tavallisimmin potilas hakeutuu ortopedin vastaanotolle selän, polven, nilkan, jalkaterän, olkapään tai kyynärpään kipeytymisen tai vamman takia. Ortopedin käynniltä potilas lähetetään usein radiologisiin jatkotutkimuksiin syiden havainnoimiseksi tai vammojen arvioimiseksi.

Urho Väätäinen - Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri - Karelia Magneetti

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Urho Väätäinen

Urhon erikoisosaamisena ovat nivelten erikoishoidot, kuten prp-hoidot ja kortisoni-injektiot.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Laura Villemson

Lauran erikoisosaamisena ovat polven, olkapään ja jalkaterän asiat yli 14-vuotiailla.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Lasse Holopainen

Lassen erikoisosaamista ovat artroskopiat, tekonivelkirurgia ja käsikirurgia.

Marko Nyyssönen - Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri - Ortopedi

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Marko Nyyssönen

Markolla on pitkä ja vankka kokemus urheiluvammojen ja muiden tapaturmien hoidosta, sekä tähystyskirurgiasta.

Fysiatri on tuki- ja liikuntaelinten sairauksien ja niiden ei-kirurgisen hoidon spesialisti. Yleensä fysiatrin vastaanotolle hakeudutaan, kun potilaalla on selän, niskan, yläraajojen tai nivelten oireita tai kipuja, jotka eivät liity mihinkään traumaan. Tavoitteena on selvittää oireiden syy ja suunnitella hoitotoimet.

Jukka Siljander - Fysiatri - Karelia Magneetti

Fysiatrian erikoislääkäri
Jukka Siljander

Jukka on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ammattilainen ja hänellä on erityistä syvällistä kokemusta urheilulajeihin liittyvistä vammoista ja sairauksista mm. ammattiurheilijoiden hoidosta.

Käsikirurgi tutkii ja hoitaa käden vammoja ja sairauksia, kuten nivelten tai ranteen kipuja, puutumista ja murtumia. Vammat ovat yleisimmin syntyneet kaatumisen tai urheilun seurauksena. Käsikirurgi tekee myös arvion leikkaushoidosta.

Antti Ruotsalainen - Käsikirurgian erikoislääkäri - Karelia Magneetti

Käsikirurgian erikoislääkäri
Antti Ruotsalainen

Antti on erikoistunut tutkimaan ja hoitamaan kyynärpään, ranteen, käden ja sormien sairauksia ja vammoja.

Lauri Lindroos - Käsikirurgian erikoislääkäri - Karelia Magneetti

Käsikirurgian erikoislääkäri
Lauri Lindroos

Lauri on hoitanut käsikirurgisia potilaita päätoimisesti vuodesta 2007. Hän on erikoistunut yläraajan vammojen ja sairauksien diagnosointiin ja hoitoon. Laurin puoleen voi kääntyä kaikissa aikuisten ja lasten käden, ranteen ja kyynärpään sairauksissa (mm. hermopinteet, jännetuppitulehdus, kasvaimet, nivelrikko) ja vammoissa (murtumat, nivelside-, jänne -ja hermovammat). Olkapään alueen ongelmista kärsiville Lauri suosittelee suoraan olkapään hoitoon erikoistuneen ortopedin vastaanotolle hakeutumista (kts. Karelia Magneetin ortopedit). Lauri on työssään erittäin huolellinen ja pyrkii muodostamaan mahdollisimman tarkan kokonaiskuvan potilaista ihmisenä ennen hoitopäätöksien tekemistä. Hoitopäätökset Lauri pyrkii tekemään potilaan kanssa yhdessä, antaen asiantuntijana aina vahvan suosituksen hoitolinjasta noudattaen tieteellistä näyttöä. Laurin erityisosaamisalueita ovat käsikirurgian ovat rannevammat ja niiden hoitaminen käyttäen nykyaikaisia välineitä ja mahdollisuuksien mukaan tähystyskirurgiaa. Lauri tekee tähystystoimenpiteitä myös pienempiin niveliin kuten rystysiin ja peukalon tyveen sekä kyynärpäähän. Leikkaustoimenpiteitä Karelia Magneetissa ei tällä hetkellä tehdä, mutta ne voidaan sopia tutkimusten jälkeen potilaan toiveen ja vakuutusyhtiön sopimusten mukaisesti toteutettavaksi muissa yksiköissä.

Huomioithan, että seuraamme väärinkäyttöön soveltuvien lääkkeiden käyttöä ohjeistuksen mukaisesti, emmekä määrää tai uusi siihen soveltuvien lääkkeiden reseptiä ilman pitkäkestoista hoitosuhdetta.

Palvelut

Hinnoittelu

Alkaen 89€

Voit tiedustella hintoja ja varata vastaanottoajan asiakaspalvelustamme puh. 044 7930 099

Yleislääketieteen erikoislääkärin vastaanottoaika (20 min) alkaen 92€. Mahdolliset toimenpiteet alkaen 115€.

Ajokorttitodistus alkaen 89€.

Ortopedian erikoislääkärin vastaanottoaika alkaen 102€. Toimenpiteet alkaen 115€.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme soittamalla 044 7930 099

Tutkimustemme lausunnot menevät omakantaan, josta pääset ne katsomaan ja tulostamaan. Omakantaan pääset tästä.

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä