fbpx

Erikoislääkärimme

Meillä pääset kokeneiden ja asiantuntevien erikoislääkäreiden vastaanotolle helposti ja nopeasti.

Erikoislääkärin vastaanotto - Yleislääkäri - Karelia Magneetti - Joensuu

Erikoislääkärin vastaanotto

Erikoislääkärimme ottavat vastaan potilaita Karelia Magneetissa, Joensuussa. Näin pääset helposti hyödyntämään erikoislääkäreidemme kokemuksen ja asiantuntemuksen.

Erikoislääkärimme

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Yleislääketieteen erikoislääkärin vastaanotolle hakeudutaan yleisissä terveyteen tai sairauteen liittyvissä asioissa, esimerkiksi epämääräisten oireiden takia tai työterveyteen liittyvien asioiden takia. Yleislääketieteen erikoislääkäri suorittaa oireiden mukaiset tutkimukset ja ohjaa tarvittaessa jatkotutkimuksiin.

Karelia Magneetti, Joensuu

Yleislääketieteen erikoislääkäri
TUULA Sissala

Tuula on kokenut yleislääketieteen erikoislääkäri. Hän tekee kaikkia pientoimenpiteitä ja pistää nivelinjektioita. Tuula tekee ajokorttitodistuksia, mutta ei päihdeajokortteja. Lisäksi Tuula tekee viranomais- ja koululausuntoja sekä -todistuksia. Tuula ottaa mielellään vastaan kaiken ikäisiä potilaita.

Oikeuslääketieteen erikoislääkäri
Anne-Mari Louhelainen

Anne-Mari on valmistunut lääkäriksi v. 2007 ja oikeuslääketieteen erikoislääkäriksi v. 2013. Hänellä on laaja-alaista kokemusta useilta terveydenhuollon eri osa-alueilta. Anne-Mari hoitaa mielelläni kaikenikäisiä potilaita ja tekee myös pieniä toimenpiteitä.

”Kouluttaudun jatkuvasti kehittyäkseni työssäni ja voidakseni palvella potilaitani paremmin. Olen perehtynyt etenkin mielenterveyshäiriöiden ja kroonisen kivun hoitoon sekä kuntoutukseen. Erikoisasiantuntemukseeni kuuluvat rikosoikeudelliset lausunnot. Pyrin hoitamaan jokaisen potilaani kokonaisvaltaisesti.”

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri tutkii luu- ja tukikudossairauksia sekä vammoja, sekä suorittaa erityisesti nivelten erikoishoitoja kuten runsasverihiutaseinen plasman (prp) hoitoja ja kortisoni-injektioita. Tavallisimmin potilas hakeutuu ortopedin vastaanotolle selän, polven, nilkan, jalkaterän, olkapään tai kyynärpään kipeytymisen tai vamman takia. Ortopedin käynniltä potilas lähetetään usein radiologisiin jatkotutkimuksiin syiden havainnoimiseksi tai vammojen arvioimiseksi.

Urho Väätäinen - Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri - Karelia Magneetti

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Urho Väätäinen

Urhon erikoisosaamisena ovat nivelten erikoishoidot, kuten prp-hoidot ja kortisoni-injektiot.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Lasse Holopainen

Lassen erikoisosaamista ovat artroskopiat, tekonivelkirurgia ja käsikirurgia.

Marko Nyyssönen - Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri - Ortopedi

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Marko Nyyssönen

Markolla on pitkä ja vankka kokemus urheiluvammojen ja muiden tapaturmien hoidosta, sekä tähystyskirurgiasta.

Fysiatrian erikoislääkäri

Fysiatri on tuki- ja liikuntaelinten sairauksien ja niiden ei-kirurgisen hoidon spesialisti. Yleensä fysiatrin vastaanotolle hakeudutaan, kun potilaalla on selän, niskan, yläraajojen tai nivelten oireita tai kipuja, jotka eivät liity mihinkään traumaan. Tavoitteena on selvittää oireiden syy ja suunnitella hoitotoimet.

Jukka Siljander - Fysiatri - Karelia Magneetti

Fysiatrian erikoislääkäri
Jukka Siljander

Jukka on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ammattilainen ja hänellä on erityistä syvällistä kokemusta urheilulajeihin liittyvistä vammoista ja sairauksista mm. ammattiurheilijoiden hoidosta.

Käsikirurgian erikoislääkäri

Käsikirurgi tutkii ja hoitaa käden vammoja ja sairauksia, kuten nivelten tai ranteen kipuja, puutumista ja murtumia. Vammat ovat yleisimmin syntyneet kaatumisen tai urheilun seurauksena. Käsikirurgi tekee myös arvion leikkaushoidosta.

Antti Ruotsalainen - Käsikirurgian erikoislääkäri - Karelia Magneetti

Käsikirurgian erikoislääkäri
Antti Ruotsalainen

Antti on erikoistunut tutkimaan ja hoitamaan kyynärpään, ranteen, käden ja sormien sairauksia ja vammoja.

Lauri Lindroos - Käsikirurgian erikoislääkäri - Karelia Magneetti

Käsikirurgian erikoislääkäri
Lauri Lindroos

Lauri on hoitanut käsikirurgisia potilaita päätoimisesti vuodesta 2007. Hän on erikoistunut yläraajan vammojen ja sairauksien diagnosointiin ja hoitoon. Laurin puoleen voi kääntyä kaikissa aikuisten ja lasten käden, ranteen ja kyynärpään sairauksissa (mm. hermopinteet, jännetuppitulehdus, kasvaimet, nivelrikko) ja vammoissa (murtumat, nivelside-, jänne -ja hermovammat). Olkapään alueen ongelmista kärsiville Lauri suosittelee suoraan olkapään hoitoon erikoistuneen ortopedin vastaanotolle hakeutumista (kts. Karelia Magneetin ortopedit). Lauri on työssään erittäin huolellinen ja pyrkii muodostamaan mahdollisimman tarkan kokonaiskuvan potilaista ihmisenä ennen hoitopäätöksien tekemistä. Hoitopäätökset Lauri pyrkii tekemään potilaan kanssa yhdessä, antaen asiantuntijana aina vahvan suosituksen hoitolinjasta noudattaen tieteellistä näyttöä. Laurin erityisosaamisalueita ovat käsikirurgian ovat rannevammat ja niiden hoitaminen käyttäen nykyaikaisia välineitä ja mahdollisuuksien mukaan tähystyskirurgiaa. Lauri tekee tähystystoimenpiteitä myös pienempiin niveliin kuten rystysiin ja peukalon tyveen sekä kyynärpäähän. Leikkaustoimenpiteitä Karelia Magneetissa ei tällä hetkellä tehdä, mutta ne voidaan sopia tutkimusten jälkeen potilaan toiveen ja vakuutusyhtiön sopimusten mukaisesti toteutettavaksi muissa yksiköissä.

Neurokirurgian erikoislääkärin etävastaanotto

Neurokirurgi on erikoistunut keskushermoston kirurgiseen hoitoon. Neurokirurgin osaamista ovat mm. kallonsisäiset kasvaimet, aivovammat, aivoverisuonitaudit, selkäydinkanavan kasvaimet ja puristustilat, ja vaikeat kiputilat. Meillä neurokirurgin vastaanotolle kannattaa hakeutua, esimerkiksi mikäli kiputilat aiheuttavat ongelmia, tai jos pään tai selän magneettikuvauksissa on yllättäen löytynyt esim. kasvain, verisuonimuutoksia tai aivoselkäydinnesteen kiertohäiriö. 

Neurokirurgi Juhana Frösèn pitää Karelia magneetilla etävastaanottoa. Etävastaanottoa varten tarvitset henkilökohtaiset pankkitunnukset tai voit vaihtoehtoisesti saapua Karelia Magneetin tiloihin, jossa avaamme sinulle yhteyden etävastaanottoon.

Juhana Frösen, Neurokirurgi, Karelia Magneetti

Neurokirurgian erikoislääkärin etävastaanotto
Juhana Frösén

Juhana on neurokirurgian professori, kuka on perehtynyt selän, niskan ja kallonsisäisiin ongelmiin. Hän leikkaa lanne- ja kaularangan hermopinteitä ja ahtaumia, sekä kallonsisäisiä kasvaimia, verisuonimuutoksia ja aivoselkäydinnestekiertohäiriöitä. Juhanan vastaanotolle kannattaa hakeutua, jos jalkaan tai käteen säteilevä särky aiheuttaa ongelmia, kun epäillään selkäydinkanavan ahtaumaa katkokävelyn tai tasapainovaikeuden syynä tai jos rangan kulumamuutokset askarruttavat. Juhanan vastaanotolle kannattaa hakeutua myös, jos pään tai selän magneettikuvauksissa löytyy yllättäen kasvain, aivoverisuoniepämuodostuma tai aivoselkäydinnestekiertohäiriö. Hän on erityisen perehtynyt aivovaltimoaneurysmien ja aivoverisuoniepämuodostumien hoitoon. Jos näihin liittyvät kysymykset askarruttavat, niin tule Juhanan vastaanotolle keskustelemaan.

Huomioithan, että seuraamme väärinkäyttöön soveltuvien lääkkeiden käyttöä ohjeistuksen mukaisesti, emmekä määrää tai uusi siihen soveltuvien lääkkeiden reseptiä ilman pitkäkestoista hoitosuhdetta.

Palvelut

Hinnoittelu

Alkaen 95€

Voit tiedustella hintoja ja varata vastaanottoajan asiakaspalvelustamme puh. 044 7930 099

Yleislääketieteen erikoislääkärin vastaanottoaika (20 min) alkaen 120€. Mahdolliset toimenpiteet alkaen 123€.

Ajokorttitodistus alkaen 95€.

Ortopedian erikoislääkärin vastaanottoaika alkaen 120€. Toimenpiteet alkaen 123€.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme soittamalla 044 7930 099

Varaathan pidemmän ajan lausunto-asioissa, laajennettuun ajokorttitarkastukseen, tai jos haluat hoitaa vastaanotolla useamman asian kerralla.

Laskutus tapahtuu todellisen käytetyn ajan mukaan.

Lääkärinvastaanotoista voi saada Kela-korvausta.

Tutkimustemme lausunnot menevät omakantaan, josta pääset ne katsomaan ja tulostamaan. Omakantaan pääset tästä.

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä