fbpx

Magneettikuvaus

Meillä pääset magneettitutkimuksiin nopeasti ja jonottamatta jopa samana päivänä, kaikkien lääkäriasemien lähetteillä. Meillä on Suomen edullisimmat 3T magneettikuvaukset.

Magneettitutkimus - Karelia Magneetti - Joensuu

3T Magneettikuvaus

Magneettikuvaus (MK/MRI) on erinomainen tutkimusmenetelmä sen kivuttomuuden, tarkkuuden ja turvallisuuden vuoksi. Magneettikuvauslaitteessamme on tavallista tilavampi 70cm aukko, joka vähentää ahtauden tunnetta. Koska magneettikuvauksessa ei käytetä ionisoivaa säteilyä, siihen ei liity säteilyaltistusta, kuten röntgenkuvauksissa. Magneettikuvaus perustuu radioaaltojen ja magneettikentän hyödyntämiseen yhdessä ihmisessä olevan veden kanssa.

Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat mm. yleisimmät magneettitutkimukset kuten polven, nilkan, olkapään, selkärangan, kaularangan ja pään magneettikuvaus, sekä erityisesti käyttämäämme modernia 3 teslan kuvaustekniikkaa vaativa eturauhasen magneettikuvaus.

Magneettikuvan muodostamiseen käytetään kolmea erityyppistä magneettikenttää:

Hoitopolku Karelia magneetissa

1

Käyt erikoislääkärin vastaanotolla ja saat lähetteen magneettikuvaukseen

2

Varaat ajan magneettikuvaukseen verkossa, puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Voit tulostaa ja täyttää perustieto- ja esitietolomakkeet ennen magneettikuvausta.

Tulosta perustietolomake.

Tulosta esitietolomake.

3

Saavut paikalle 20 minuuttia ennen varattua aikaa. Jos sinulla ei ole mukana täytettyä esitietolomaketta, täytät sen saapuessasi. Hoitaja käy kanssasi läpi lomakkeen ja tutkimuksen kulun ennen magneettikuvausta.

4

Sinut kuvataan, radiologian erikoislääkäri tulkitsee kuvauksen ja laatii magneetti-kuvauksesta lausunnon.

5

Magneettikuvauksen tulokset voidaan toimittaa sinua hoitavalle lääkärille tai sinulle itsellesi. Tutkimustulokset valmistuvat yleensä seuraavaan arkipäivään mennessä.

Tutkimustemme lausunnot menevät omakantaan, josta pääset halutessasi ne katsomaan ja tulostamaan. Omakantaan pääset tästä.

6

Palaat lähetteen tehneelle lääkärille kuulemaan kuvauksen tulokset.

 

Kokovartalon magneettikuvaus

Kokovartalon magneettitutkimus (ns. whole-body MRI) koostuu useista yksittäisistä magneettikuvauksista, joiden perusteella rakennetaan kokonaisvaltainen kuva koko vartalosta. Tutkimuksella on mahdollista havaita muutoksia kehossa, esim. syöpiä, tulehduksia tai muita poikkeamia, jopa ennen kuin oireet tulevat esille.

Palvelut

Hinnoittelu

Alkaen 279€

Voit tiedustella hintoja ja kuvausten saatavuutta myös asiakaspalvelustamme puh. 044 7930 099

Meiltä saat Suomen edullisimman 3T magneettikuvauksen.

Kuvantamistutkimusten alkaen hinnat löydät hinnastostamme. Kela korvaa osan magneettikuvauksen hinnasta, jos kuvaus on tehty yksityisen erikoislääkärin lähetteellä. Kela-korvauksen saamiseksi sinulla pitää olla tutkimukseen tullessasi mukana alkuperäinen SV3-lomake, eli tutkimus- ja hoitomääräys lääkärin allekirjoituksella sekä voimassa oleva kela-kortti. Kela-korvauksen saaminen edellyttää erikoislääkärin tutkimus- ja hoitomääräystä.

Kela korvaa magneettikuvauksesta osan ainoastaan yksityisen erikoislääkärin lähetteellä eli julkisen puolen lääkärin lähete ei riitä korvauksen saamiseksi. Magneettikuvaus voidaan tällöinkin suorittaa, mutta ilman Kela-korvausta asiakkaalle jää maksettavaksi koko magneettikuvauksen hinta.

Tutkimustemme lausunnot menevät omakantaan, josta pääset ne katsomaan ja tulostamaan. Omakantaan pääset tästä.

Magneettikuvauksesta usein kysyttyä

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä