fbpx

Etälausuntapalvelu

Lausuntopalvelumme kautta pääset hyödyntämään radiologiemme ammattitaitoa nopeasti ja edullisesti paikasta ja ajasta riippumatta.

Karelia Magneetin etälausuntapalvelu

Radiologisten kuvien lausuntopalvelu

Etälausuntapalvelumme hyödyntää terveydenhuollon eri toimijoiden välille rakennettuja teleradiologian tietoliikenneyhteyksiä. Täten radiologian ammattilaisten ammattitaitoa saadaan hyödynnettyä tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta tehostaen potilaan diagnostiikkaa. Asiantuntijamme ovat radiologian erikoislääkäreitä useilta suppeilta erikoisaloilta, kuten neuroradiologiassa, tuki- ja liikuntaelinradiologiassa tai rintaradiologiassa, ja he ovat perehtyneet diagnostiikkaan laaja-alaisesti. Lausunnat toteutetaan asiakkaan kanssa sovitulla aikataululla.

Etälausuntapalvelut ovat erityisen hyödyllisiä lausuntotarpeen kasvaessa nopeasti ja jonoja purettaessa.  Lausuntopalvelumme avulla voimme tarjota asiantuntijalausuntoja useilta suppeilta radiologian erikoisaloilta.

Ota yhteyttä puhelimitse 044 7930 099 tai sähköpostitse info@kareliamagneetti.fi saadaksesi lisätietoa lausuntopalvelustamme.

Lausutut kuvantamismodaliteetit

Toinen mielipide

Etälausuntapalvelumme avulla voimme tarjota nopeasti toisen mielipiteen tai varmistuksen aiemmin annetulle diagnoosille. Radiologeillamme on monipuolista asiantuntemusta ja kokemusta diagnostiikasta. Heillä on myös erityispätevyyksiä eri suppeiden kuvantamisen alojen aloilla kuten neuroradiologiassa, tuki- ja liikuntaelinradiologiassa tai rintaradiologiassa.

Ota yhteyttä puhelimitse 044 7930 099 sopiaksesi toisen mielipiteen saamisestasi.

Palvelut

Hinnoittelu

Alkaen 199€

Voit tiedustella hintoja ja lausuntopalvelumme saatavuutta myös asiakaspalvelustamme puh. 044 7930 099

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä