fbpx

Ultraäänitutkimus

Kokenut henkilökuntamme ja moderni laitekantamme takaavat sinulle yksilölliset, tarkat ja turvalliset ultraäänitutkimukset.

Ultraäänitutkimus - Karelia Magneetti - Joensuu

Ultraäänitutkimus

Ultraäänitutkimus on radiologian erikoislääkärin suorittama tutkimus, jolla selvitetään mm. vatsan alueen kipujen ja vaivojen syitä. Se on myös hyvä menetelmä kaulan alueen, kuten esimerkiksi kilpirauhasen ja imusolmukkeiden tutkimiseen sekä tuki- ja liikuntaelimistön, kuten vaikkapa olkapään ja lonkan vaivojen selvittelyssä. 

Rintojen röntgenkuvauksen eli mammografian yhteydessä tehdään usein rintojen ultraäänitutkimus täydentävänä tutkimuksena. Teemme ultraääniohjauksessa myös toimenpiteitä, kuten näytteenottoja, nivelinjektioita ja olkapään kalkinmurskauksia.

Ultraäänikuvaus on kivuton ja turvallinen tutkimusmenetelmä. Meille voit tulla ultraäänitutkimukseen myös ilman lähetettä. 

Hoitopolku Karelia magneetissa

1

Käyt lääkärin vastaanotolla ja saat lähetteen ultraäänikuvaukseen. Et tarvitse erikoislääkärin lähetettä.

2

Varaat ajan ultraäänikuvaukseen verkossa, puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Voit tulostaa ja täyttää perustietolomakkeen.

Tulosta perustietolomake.

3

Radiologian erikoislääkäri tekee ultraäänikuvauksen sekä laatii kuvauksesta lausunnon.

4

Ultraäänikuvauksen tulokset voidaan toimittaa suoraan sinua hoitavalle lääkärille tai myös sinulle itsellesi.

Tutkimustemme lausunnot menevät omakantaan, josta pääset halutessasi ne katsomaan ja tulostamaan. Omakantaan pääset tästä.

5

Palaat lähetteen tehneelle lääkärille kuulemaan kuvauksen tulokset.

Palvelut

Hinnoittelu

Alkaen 199€

Voit tiedustella hintoja ja kuvausten saatavuutta myös asiakaspalvelustamme puh. 044 7930 099

Tutkimustemme lausunnot menevät omakantaan, josta pääset ne katsomaan ja tulostamaan. Omakantaan pääset tästä.

Ultraäänitutkimuksesta usein kysyttyä

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä