fbpx

Kokovartalon magneettitutkimus

Suoritamme kattavia kokovartalon magneettitutkimuksia, joilla voidaan kartoittaa piileviä tai oireettomia muutoksia kehossa. Meillä pääset magneettikuvauksiin nopeasti.
Koko kehon MRI

Kokovartalon magneettitutkimus

Kokovartalon magneettitutkimus (ns. whole-body MRI) koostuu useista yksittäisistä magneettikuvauksista, joiden perusteella rakennetaan kokonaisvaltainen kuva koko vartalosta. Tavoitteena on havaita ajoissa muutoksia kehossa, esim. syöpiä, tulehduksia tai muita poikkeamia, jopa ennen kuin oireet tulevat esille.

Modernin 3T magneettikuvauslaitteemme myötä pystymme tarjoamaan ensimmäisenä suomalaisena toimijana kokovartalon magneettikuvauksen kehittämällämme tutkimusprotokollalla, johon kuuluu myös lääkärin puhelinaika kuvauksen jälkeen. Tämä ja kokenut osaava henkilöstömme mahdollistavat tutkimuksen, jollaista Pohjois-Karjalassa ei ole pystytty aiemmin tarjoamaan.

Kokovartalon Magneettitutkimuksen vaiheet

1

Varaat ajan magneettikuvaukseen puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Aikaa varatessa varmistamme samalla ettei magneettitutkimukselle ole esteitä.

Tulosta perustietolomake.

Tulosta esitietolomake.

2

Saavut paikalle 20 minuuttia ennen varattua aikaa. Jos sinulla ei ole mukana täytettyä esitietolomaketta, täytät sen saapuessasi. Hoitaja käy kanssasi läpi lomakkeen ja tutkimuksen kulun ennen magneettikuvauksia.

3

Kokovartalon magneettitutkimusta edeltävä alkuhaastattelu sekä terveystietolomakkeen täyttäminen ja läpikäynti hoitohenkilökunnan kanssa

4

Magneettikuvausten suorittaminen (5-7 aluetta laajuudesta riippuen). Magneettitutkimuksen kesto on n. 75-90 minuuttia.

5

Käyt läpi tutkimustulokset erikoislääkärin kanssa puhelimessa viikon sisällä kuvauksista.

6

Erikoislääkäri antaa mahdolliset jatkohoito-ohjeet , mikäli kuvauksissa on jatkotutkimuksia tai -hoitoa vaativia löydöksiä.

Tutkimustemme lausunnot menevät omakantaan, josta pääset halutessasi ne katsomaan ja tulostamaan. Omakantaan pääset tästä.

Palvelut

Hinnoittelu

Alkaen 698€

Voit tiedustella hintoja ja kuvausten saatavuutta myös asiakaspalvelustamme puh. 044 7930 099

Kokovartalon magneettitutkimus (sis. kaulan, rintakehän, ylävatsan, alavatsan ja lantion magneettikuvauksen) on hinnaltaan 698 euroa. (erikoislääkärin lähetteellä Kelan korvauksen kanssa 584 euroa)

Huom! kyseiset kuvaukset erillisinä tutkimuksina normaalisti yhteensä 1716 €.

Laaja kokovartalon magneettitutkimus (sis. yo. perustutkimuksen lisäksi aivojen ja aivoverisuonien magneettikuvauksen) on hinnaltaan 949 euroa.

Tutkimus on mahdollista maksaa myös osamaksulla.

Tutkimustemme lausunnot menevät omakantaan, josta pääset ne katsomaan ja tulostamaan. Omakantaan pääset tästä.

Lietsu Boutique Aparthotel

Mikäli tulet kauempaa tutkimukseen ja haluat yöpyä Joensuun keskustassa, voit helposti varata majoituksesi uudesta Hotelli Lietsusta.

Täältä pääset tekemään varauksen. Muista käyttää varauskoodia: MAG0603 saadaksesi huoneen alennettuun hintaan.

KOKOVARTALON Magneettikuvauksesta usein kysyttyä

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä