fbpx

Lokakuu on Karelia Magneetissa Roosa nauha-kuukausi

Haluamme olla osaltamme mukana tukemassa suomalaista syöpätutkimusta. Roosa nauha-kampanjalla kerätään vuosittain varoja rintasyövän ja myös muiden syöpien tutkimuksen edistämiseksi. Lahjoitamme jokaiselle lokakuun aikana rintatutkimuksissa käyneelle Eva Wahlströmin suunnitteleman vuoden 2021 Roosa nauhan.


Rintasyöpään sairastuu elämänsä aikana Suomessa keskimäärin joka kahdeksas nainen. On tärkeää käydä rintatutkimuksissa säännöllisesti, sillä pienikokoisena ja varhain havaittu rintasyöpä on helpompi hoitaa. Mammografian ja ultraäänen avulla rintasyöpä voidaan löytää ennen kuin se on käsin tunnusteltavissa. Käytössämme on lisäksi ainoana Pohjois-Karjalassa 3D-mammografia eli tomosynteesikuvaus, jolla voidaan havaita kaikkein pienimmätkin rintarauhasten varhaisvaiheen muutokset.

Lue lisää tomosynteesikuvauksesta täältä: https://www.kareliamagneetti.fi/rintojen-3d-mammografia-eli-tomosynteesi-parantaa-rintasyovan-diagnostiikkaa/


Karelia Magneetissa pääset asiantunteviin rintatutkimuksiin nopeasti. Lähetteen tutkimukseen saat Karelia Magneetin lääkäreiltä veloituksetta.


Varaa aikasi verkkoajanvarauksestamme www.kareliamagneetti.fi tai puhelimitse 044 7930 099.

Jaa tarinamme

Ajankohtaista

Seuraa meitä somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Ota kanavamme seurantaan ja pysyt ajan tasalla tuoreimmista kuulumisistamme.

Ota yhteyttä